angelicajeppsson92

Alla inlägg under december 2011

Av Angelica - 24 december 2011 16:38

Ja igår jobba man fram till kl 16:00. =) när jag skulle gå till bussenhålplatsen.  så kom där en buss som jag skulle åka jag fick springa men när bussen hade stannat men jag kom inte änna fram så körde den igen :@ Men när kom en annan buss men den körde bara till borrby men min lille bror kom och hämta mig med Traktoren =) Och när man kom hem så fick man in snabbt i duschen sen ut igen och ta på sig finklädder för jag och min familj skulle till godavänner och äte lite julmat. =) det va mycket gott.  Tack för en Trevlig kväll =) 

Av Angelica - 22 december 2011 12:19

Då börja man julovet för en timme sen =) 


Idag blir det inte så mycket att göra. men imoren ska jag jobba sen bort på kvällen till nårga goda vänner till familjen och mig =)

Av Angelica - 21 december 2011 21:06

Då e det sista dagen imoren i skolan sen har man jullov =). Ikväll kommer Granen upp kommer lägg upp en bild =)


Om nån vill ses i jul så skriv det till mig. ni som har mitt nummer kan bara smsa=)


God Jul

&

Gott nytt år

Av Angelica - 19 december 2011 21:48

Idag har man vat på jobbet blev mycket att göra liksom ta i mot kunder, plocka upp snitt blmmorna och kruckväxterna, och kolla igenom julgrupporna, fick göra några oxå =). Här kommer lite bilder.

Ska ditt på fredagen innan julafton och jobba så man får in lite pengar =)  

Imoren blir det skolan och det e bara 3 dagar kavr till man har jullov =) ska bli skönt =) ska måla klart mig Gadroppsdörr  har liksom bara två fjärilar kvar =) kanske ska skriva mina namn på dörren med, jag hoppas det blir bra. Vad tycker nu?  Ska försöka skriva lite i skolan vad vi gör och lägga upp nån bild, som blir bra. =) Men nu ska jag sova vi hörs imoren bloggisar God natt. Jag glömde en sak, ni får gärna säga vad ni tycker om julgrupperna.


   

 






        

   

 

 

 

Av Angelica - 18 december 2011 14:45

Jag vill ha snö nu =) Kan det inte bara komma.

Av Angelica - 18 december 2011 13:58

Hej bloggen. Idag blir det att pyssla, det inne bär att slå in julklappar, sy klara visa julklappar, sätta frimärken på julkorten jag ska skicka iväg. =) 


Här kommer det lite bilder oxå. =) Vi hörs senare


 

 

Av Angelica - 17 december 2011 23:55

Nu ska jag se Pocahontas =)

Av Angelica - 17 december 2011 21:25

skrev precis julkort till mina kompisar o granne. =) ni som får dom hoppas ni tycker om dom. Ska väl skicka i väg dom ioren eller på måndag vi ser när dom åker i väg =).  men innan idag så har jag bara vat vid datoren och pratar med underbara Stefan =) men jag gjorde det igår till kl 02:30 vi hade kul =) Stefan vi måste göra om det =)  imoren bilder det väl att ta det lungt =)


Bara 7 dagar kvar till julafton och har julklappar att slå in =) och julklappar jag ska sy klara oxå. Får väl göra det imoren =)

Ovido - Quiz & Flashcards