angelicajeppsson92

Alla inlägg den 31 januari 2016

Av Angelica - 31 januari 2016 17:02

Hej min läsare

I torsdags så hade jag design nästan hela dagen och vi parta bara färger o rabatter. Va helt okej lektion. Innan jag börja lektionen så satt jag och måla lite på dom olika uppgifterna/projektet jag har fått, gjorde det även efter skolan. Men titta på film oxå, men även prata med min två kompisar på skolan oxå, dom bor även också på skolan men vi satt i varsitt rum. Haha.

I fredags så hade jag växtkännedom men dom andra hade prov och det slapp jag för att jag har haft dom innan. Så jag satt och titta på mobilen under tiden dom fixa med det. Men sedan så va vi uppe i ateljén och fixa det sista med våra ritningar som skulle lämnas in då. Jag blev rätt nöjd med mig, så nu får vi hålla tummarna på att min blir vald för att byggas upp sedan. Sen efter skolan så åkte jag hem och sedan vänta på min kompis skulle komma hit och titta på film och sova över. Va rätt mysigt.

I lördags/igår så gjorde jag inget speciellt tog det rätt lugnt titta på film och olika program.

Idag vakna jag runt kl 07:30 kanske kommer inte riktigt håg men men, jag har faktiskt skrivit lite räkningar till mina kunder inom mitt företag. Och varit och handlat med min kärra mamma. Men nu sitter jag och ska börja måla lite på mina skolprojekt jag har fått av min lärare. Å lyssnar på musik via tvn.

Vi hörs senare.
Kram
Angelica

Ovido - Quiz & Flashcards