angelicajeppsson92

Alla inlägg den 7 februari 2016

Av Angelica - 7 februari 2016 18:34

Hej mina fina läsare!

I fredag så börja jag 9:40, då börja vi med prov jag fick välja mellan att inte göra det och göra det. Jag gjorde det för att se vad jag kom ihåg, klara nästan det. Efter provet så skulle vi samlas uppe i ateljén och kolla på varandras ritningar som juryn ska välja ut tre av dom. Det temat jag valde "blomster cunture" va bara jag o tre andra gjort som hade gjort. Så kanske har en möjlighet att bli vald, men vi får se. Gunnel Carlsson är en av dom som är med i juryn. Sedan när dom tre som är vald och är uppbyggda så ska dom tre på fredagen när mässan är gå upp och prata med Gunnel Calsson på scen och prata ut till folken som tittar.
Ska bli så mycket spännande och se vilken som blir vald.
Om vi nu ska gå tillbaka till skoldagen så efter lunch så skulle vi va ute men jag fick välja mellan va ute eller va inne och måla. Jag valde så klart att vara inne och måla. Vi sluta även tidigt så kom hem till mina föräldrar lite tidigare.

I lördags så tog jag det lugnt hela dagen, va rätt skönt. Men på kvällen så satt jag nere hos mina föräldrar och titta på Melodifestivalen. Vi åt även efterrätt när vi titta på det. Mycket gott.
Sen senare på kvällen så åkte vi och hämta min lilla syrra som va på fest. Sen efter det så gick jag och la mig.

Idag börja jag med att beställa lite saker från HM som jag ville ha. Men har även hjälpt min kärra mamma med hemmet, jag tog disken, plantera om några blommor, tvätta. Men jag städa även mitt rum och sortera.
Och det ska jag fortsätta med nu. Men kl 20:00 så ska jag sätta mig vid tvn och kolla på farmen.

Men ni får ha en fortsatt bra helg.

Kram
Angelica

Ovido - Quiz & Flashcards