angelicajeppsson92

Alla inlägg den 22 september 2011

Av Angelica - 22 september 2011 18:33

Onsdags: Jag ska jo att jag hade bild, men det va inte för läraren va borta. så vi fick göra nåt annat =( Sen hade vi special - arbete o det blev inte för min lärare mådde dåligt så hon fick åka hem. =( Men vi gick göra når annat, och det vi gjorde va kul oxå. Sen när man kom hem så blev det att göra special - arbetet hemma. =) Sen blev det tve då så man bonde söker frö. Sen gick man och la sig o sov.


Torsdagen: Då hade vi So- No då rita vi av det vi hade fångat. Sen hade vi en lärare som inte jag gillar då gjorde vi lite roliga saker. =/ Sen blev de lunch det blev pyt i panna =D det va gott. =) Sen blev det matte då gjorde man lite matte på datoren o va inne på fb o lyssna på musik. =) sen blev det Idrott då spela vi basket vi gjode nån rolig sak där =) sen blev det till bussen =) sen när man kom hem så va jag med min lilla syrras kompisar lite. sen villa jag lite efter det. Sen blev det kvälls mat =D det va lite gott. Sen blev det tven o datoren. och nu skriver jag detta. Snart blir det film med älskling o lite glass. XD


Imoren blir det HVK, Idrott o Sv i skolan. Sen efter skolan kl 19:00 då blir det cirkos med Älskling o min kompis simone o hennes kille. =) Det kommer blider upp vad dom gjorde.


Lördagen: Då blir det Loppis kl 10:00. =) Sen måste jag kilppa lite gräs så man får ihop lite pengar =)



Söndagen: Då åker Älskling hem =(


Ovido - Quiz & Flashcards